Virksomhedstræning


Strategi på jysk

– det er til at forstå

Virksomhedstræning

Bedre vækst og udvikling går hånd i hånd. I fællesskab udvikler vi med afsæt i og respekt for det eksisterende, men med retning mod fremtiden. Vi bygger broen til det nye og får styr på trends, teknologi, digitale muligheder, marked, kunder, ledelse, brand og kultur. Eller sagt på en anden måde: vi kobler fortid og nutid, kigger i glaskuglen og sætter kurs mod en bedre fremtid.

 

For der bliver kun en bedre fremtid, hvis der er visioner, mening, mål, bæredygtige strategier og god ledelse. Uden ledelse og lederskab til at drive forandringen forbliver den fine strategi blot flotte plakater, tomme ord og skåltaler. Og forandringer er slet ikke så kontrollable, som vi tror – eller som vi kendte tidligere. Det stiller krav: at du tør udvikle og afprøve nye veje. Det kræver mere samskabelse. Det kræver mod til ikke at have svar på og kontrol over alt, men i højere grad kunne navigere i ukendt land. Og det kræver nye metoder for strategiarbejdet og eksekveringen.

 

Virksomhedstræning i samarbejde med mig vil ofte indeholde nye metoder og værktøjer i forhold til det, som mange kender. Men det er på ingen måde fri leg. Det er konkret og hårdt arbejde, hvor der stilles mange spørgsmål, søges indsigt i data og undersøgelser, skabes rum for kreativitet og nytænkning på vejen til fremtiden. Det er netop det strategi på jysk går ud på.

 

Virksomhedstræning 1:1 eller til grupper

Ledelse er et håndværk, lederskab et personligt anliggende. Derfor foregår træning som regel i begge felter. Vi arbejder med ledelse som "håndværk" og med dit personlige lederskab, dvs. dig som menneske og hvordan du kan sætte dig selv i spil og på spil. Det kræver mod, sårbarhed, stærke værdier, empati, situationsfornemmelse og kreativitet. For blot at nævne nogle.

 

Og når det kommer til eksekvering er jeg din stærke buddy og sparringspartner. Det er ikke "bare teori og konsulentsnak", for jeg har selv haft hånden på kogepladen – og har det fortsat. Min baggrund og erfaring gør, at jeg selv har prøvet meget – ikke alt, men det meste! Så jeg kender din verden og arbejder, så det er tilpasset netop dig, den konkrete virksomhed og situation. Her der ingen “one-size fits all”.

Hør mere om virksomhedstræning 1:1 eller i grupper?Strategi på jysk

Bedre vækst og udvikling går hånd i hånd. I fællesskab udvikler vi med afsæt i og respekt for det eksisterende, men med retning mod fremtiden. Vi bygger broen til det nye og får styr på trends, teknologi, digitale muligheder, marked, kunder, ledelse, brand og kultur. Kort sagt: Her får du den fornyelse, du drømmer om.


Og det bliver hverken komplekst eller langstrakt. Vi gør nemlig sådan her!


Hvordan kommer vi derhen?


Og hva' så hva'?

Få det gjort!


Hvor er vi?


Eksistensberettigelse. 

Grundhistorie. Værdier.

Verdensbilledet nu.


Hvor kan vi bevæge os hen?


Trends. Muligheder.

Verdensbilledet i fremtiden.


Hvor skal vi hen?


Ambitioner, vision, mål, 

strategier og konkrete

handlinger.


Vælg din virksomhedstræning her

Det kan gøres lige, som du ønsker det.


Den enkle

Klippekort til 10 møder á 1½ times varighed. Her tager vi fat på få konkrete udfordringer, hvor jeg er din buddy, inspirator og sparringspartner.

Egner sig rigtig godt til den mindre virksomhed og til 1:1-forløb.


Take Off

Kundetilpasset workshop-dag, hvor vi f.eks. kan udfordre virksomhedens forretningsmodel og strategi i et fremtidsperspektiv. Eller arbejde med at klarlægge den fremtid, som virksomheden står overfor. Eller sætte fokus på at få strategier implementeret. Egner sig til både store og små organisationer.


The Full Monty

Tilpasset den enkelte virksomhed tager jeg jer igennem hele Strategi på jysk-processen, dvs. fra virksomhedens nuværende situation over fremtidens trends og muligheder til den fremtid, virksomheden ønsker at nå.

Og implementeringen glemmer vi selvfølgelig ikke.


* Priser i DKK ekskl. moms og udgifter til transport


Jeg er on-call hele vejen igennem og du får:

En rådgiver, der spiller på din banehalvdel

Tydelige og konkrete mål

Specialundervisning til ledelsen

Workshops og træning

Ingen tomme løfter og quick fixes – det siger kunderne


Kompetent rådgiver


Jette er en stærk facilitator såvel som en kompetent rådgiver omkring markeder og brancher samt de strategiske scenarier, som vi gennemførte for at afklare vores fremtidige strategi.


Pawel Nowak, CEO
Prime Food Sp.z.o.o (Poland)


Konkret og målrettet tilgang


Jette arbejder med strategi i øjenhøjde med en konkret og målrettet tilgang. Dét, suppleret med Jettes evner og viden inden for internationalisering, ledelse, salg og markedsføring gør hende til en attraktiv samarbejds-partner for enhver virksomhed.


Helle Trap Friis, Innovationskonsulent
Alexandra Instituttet


Utrolig dygtig og kompetent

Jeg har haft Jette tilknyttet som rådgiver, og hun er utrolig dygtig og kompetent. Hun læser lynhurtigt firmaets behov og kommer med input og ideer. Jeg er 100% tilfreds med hendes rådgivning, som har været skarp og fremsynet. 


Betina Sejr, Sales Director

Agustson A/S