Generationernes styrker


Generation-
ernes styrker
og fremtidens ledelse

Fremtidens ledelse med 4-5 generationer i spil


Alle ved, at der kan være store kulturforskelle imellem lande, men hvorfor virker forskellene imellem generationer nogle gange endnu større? Det kan du få svar på i dette foredrag, hvor nogle af de spørgsmål, der udfordres er:


Hvem er baby boomers, generation X, Y, Z og Alpha? Hvad interesserer de sig for og hvorfor agerer de, som de gør? Er de unge bare selvoptagede, selviscenesættende og asociale? Og de gamle bare kedelige og konservative? Er der et liv i den virtuelle verden – og er det det eneste liv, man behøver? Hvordan påvirker en globaliseret og hyperkompleks omverden os alle? Hvilken betydning har disruption, nye teknologier og alt det andet nye for noget?


Her kommer megatrends og tendenser i spil sammen med kultur og et stænk af filosofi og Søren Kierkegaard! Og du bliver præsenteret for en ny måde at tænke ledelse på: en model udviklet af Jette Ditlev. som du kan tage med dig hjem og anvende umiddelbart.


TIL DIG DER...

gerne vil have styr på "den der fremtid"! Dig der er nysgerrig på mennesker, på det gode samarbejde og det gode lederskab.


EFTER FOREDRAGET ER DU...

forhåbentlig fyldt med ny viden, indsigt og inspiration, som du og din organisation kan komme i gang med at udnytte i "den der fremtid"!


BOOK FOREDRAGET

Du kan booke mig direkte på 25 30 16 06 eller via YOUANDX


Foredragsholder:

Jette Ditlev


Tema:

Fremtid og Forskning og Ledelse


Varighed:

45 - 90 minutter


Pris:

15.500,- ekskl. moms og transport


Emner:

  • Forandringsledelse

  • Fremtid

  • Fremtid og Forskning

  • Fremtidstrends

  • Ledelse

  • Personlig ledelse

  • Virksomhedskultur


Sprog:

Dansk, Engelsk og Tysk


Tilgængelighed:

Tilgængelig fysisk


Region:

Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Fyn, Hovedstadsområdet og Sjælland


9. marts 2022

Lasse Ahm


Foredraget med Jette Ditlev var en forrygende succes. En aften med fokus på omverdenens præg på vores arbejde, vores evne til at omstille os, finde løsninger på pludselig opståede problemer, nye måder at omgås kolleger og skabe værdi for kunderne. Tilhørerne blev inddraget i øvelser og diskussioner, hvilket sammen med Jettes store erfaring, gjorde aftenen til en virkelig god og inspirerende aften.


9. november 2022

Hanne Bonde


Inspirerende temadag for ledere, med gode oplæg og gruppearbejder. n deltager skriver at hun bestemt vil anbefale Jette Ditlev til andre


28. april 2022

Tanya Tranholm


Med en skøn jysk humor, leverede Jette et super godt foredrag. Jette fik hurtig skabt et tillidsfuldt rum og med sin brede viden og erfaring fik hun både leveret gode forstyrrelser og overraskelser. Der var høj energi, interaktion, summen og dialog i pauserne - blandt andet sat i gang ved hjælp af nogle fede og relevante dialog kort. Meget inspirerende.


16. november 2022

Per Østen


Super aften, med virkelig gode indspark, og man kunne genkende sig selv indimellem......


Vælg et foredrag, der batter og giver brændstof til dig og dit hold