Foredrag & moderation


Foredrag med et verbalt los bagi

Foredrag & moderation

Har din organisation, afdeling, ledergruppe eller bestyrelse brug for et konstruktivt indspark om ledelse og lederskab, strategisk udvikling, salg, innovation, eksport og internationalisering eller netværk?


Eller måske har I behov for at afholde en workshop, hvor I kan komme videre med jeres udfordringer og forretning?


Eller I skal gennemføre et større arrangement, en konference eller et event, hvor I har behov for en sikker ankerkvinde?

 

Så er du kommet til rette sted.


Jeg holder hvert år mange foredrag – fysisk såvel som online. Og jeg styrer med sikker hånd både workshops, konferencer og events.Hør mere om et foredrag i din virksomhed?Vælg et inspirerende og konstruktivt foredrag her

Det kan gøres lige, som du ønsker det.


Energi-boost

Her får du et sikkert og velafprøvet foredrag på 45- 60 min. med afsæt i et fast emne. Foredragene er selvfølgelig altid opdateret med nyeste viden og aktuelle trends.


Specielt tilpasset dig

Har går vi i dialog og jeg tilpasser foredrag og indhold konkret til jer. Varigheden aftales, men ligger typisk på 2-3 timer inkl. øvelser og materialer.


Vi går i arbejdslejr

Her smøger vi ærmerne op og arbejder i fællesskab. Jeg faciliterer en workshop for ledelsen, bestyrelsen eller afdelingen og sørger for, at vi når i mål.


* Priser i DKK ekskl. moms og udgifter til transport


Energi-booster-foredrag til dig

Strategi på jysk
Jeg er på,

altså er jeg!

Coaching i ledelse: Gave fra himlen 

eller helvede på jord?

Strategisk
networking

Skidedårlige møder (og hvad du gør ved det!)

Ingen tomme løfter og quick fixes – det siger kunderne


Engageret, nuanceret og meningsgivende

Jette tog næsten pusten fra os - på den gode måde - med sit foredrag om strategisk ledelse og lederskab. Der var stof til eftertanke for både erhvervsledere, frivillige ledere og engagerede samfundsborgere.


Karen Bloch

Børkop Rotary Klub

Relevant, inspirerende og stærkt leveret

Tak for et meget relevant og inspirerende oplæg i går. Det var supergodt bygget op, du leverede det på en levende og nærværende måde og så var du rigtig god i dialogen med deltagerne. Tak for det!


Karina Boldsen, Ejer og direktør i
Karina+ og ArosBoard


Engageret kommunikation i øjenhøjde


Jeg har været så heldig at kunne gøre brug af Jettes store viden i forbindelse med indlæg på iværksætterkurser. Jette er engageret og vidende - kommer med mange gode eksempler og leverer med kant og indlevelse. Desuden kommunikerer hun "på jysk", som hun selv kalder det, og det kunne mange andre også godt lære noget af...... Jeg kan kun give Jette mine bedste anbefalinger.


Stephen Bihl
Business Fredericia