Foredrag & moderation


Foredrag med et verbalt los bagi

Foredrag & moderation

Brug for et konstruktivt indspark om fremtiden?


Hvordan ser "den der fremtid" mon ud, når vi taler om forandring, om fremtidens forbrugere og medarbejdere, om ledelse og lederskab, om strategisk udvikling, om salg, eksport og internationalisering?


Med et foredrag kan I blive inspireret eller I kan få hjælp til en proces på en workshop. Altsammen så I kan komme videre med jeres udfordringer og ønsker.


Skal I gennemføre et større arrangement, en konference eller en event, hvor I har behov for en sikker ankerkvinde, så er det også en mulighed.


Jeg holder hvert år mange foredrag – fysisk såvel som online. Og styrer med sikker hånd både workshops, konferencer og events.Hør mere om et foredrag i din virksomhed?Vælg et inspirerende og konstruktivt foredrag her

Det kan gøres lige, som du ønsker det.


Foredrag klar til start

Få et sikkert og velafprøvet foredrag på en time med afsæt i et fast emne. Foredraget er selvfølgelig altid opdateret med nyeste viden og aktuelle trends.


Specielt tilpasset dig

Få et foredrag, hvor indholdet er tilpasset netop jer.

Varigheden aftales, men ligger typisk på 1½-2 timer.


Vi går i arbejdslejr

Vi smøger ærmerne op og arbejder i fællesskab.

Jeg faciliterer en workshop for ledelsen, bestyrelsen eller lign. og sørger for, at vi når i mål.


* Priser i DKK ekskl. moms og udgifter til transport


Ingen tomme løfter og quick fixes – det siger kunderne


Jette er en forrygende foredragsholder

Hun har indsigt i mange emner og en enorm erfaring fra et stærk karriere i det private erhvervsliv. Men det er ikke kun viden og indsigt der skaber den gode oplevelse; det er også hendes humor og naturlige tilgang til emnet. Det er formidlet med forståelige danske begreber og renset for de værste akademiske termer. Min bedste anbefaling!


Søren Kavin, Direktør PLANS.dk

Relevant, inspirerende og stærkt leveret

Tak for et meget relevant og inspirerende oplæg i går. Det var supergodt bygget op, du leverede det på en levende og nærværende måde og så var du rigtig god i dialogen med deltagerne. Tak for det!


Karina Boldsen, Ejer og direktør i
Karina+ og ArosBoard


En forrygende succes!


Foredraget med Jette var en forrygende succes! En aften med fokus på omverdenens præg på vores arbejde, vores evne til at omstille os, finde løsninger på pludselig opståede problemer, nye måder at omgås kolleger og skabe værdi for kunderne. Tilhørerne blev inddraget i øvelser og diskussioner, hvilket sammen med Jettes store erfaring, gjorde aftenen virkelig god og inspirerende.


Lasse Ahm, Ejer og direktør
Lasse Ahm Consult - Lean, Miljø, Kvalitet