Bestyrelse


Bedre vækst og udvikling går hånd i håndBestyrelse


Bestyrelser er selvfølgelig mange ting. Fra store børsnoterede selskaber til mindre, ejerledede virksomheder og grundlæggende er bestyrelsesopgaven den samme.


Men selvfølgelig er der forskel. Og rygraden i dansk erhvervsliv er faktisk ejerledede små og mellemstore virksomheder, der udgør knap halvdelen af alle aktieselskaber og ca. 70 % af alle anpartsselskaber. De mange ejerledede virksomheder har typisk stort udbytte af den sparring, viden og indsigt en professionel bestyrelse giver. Bestyrelsen er en central sparringspartner for vækst og udvikling, for at holde fokus og retning. Derudover kan en professionel bestyrelse åbne døre til nye samarbejdspartnere, kunder eller andre, ligesom bankerne ser med ganske andre øjne på virksomheder med stærke bestyrelser. 

 

Det siger sig selv, at det er vigtigt at finde de rette personer til bestyrelsen. Hvem det er, afhænger selvfølgelig af virksomheden – og ejerkredsen. Tilsvarende er valg af bestyrelsesformand vigtig og er det en ejerledet virksomhed, er der en række særlige forhold, som gør sig gældende.


Vil du læse mere om lige netop kravene til formandens kompetencer og personlighed? Så læs mit ekspertindlæg på nBoard Academy her.

 

Når bestyrelsen er sammensat skal det værdiskabende bestyrelsesarbejde bæres af et stærkt og konstruktivt samarbejde. Og det skal udvikles – på samme måde som en ledergruppe skal udvikle sig hver for sig og i fællesskab.

 

Jeg har +25 års erfaring fra bestyrelsesarbejde, som formand, næstformand eller som medlem, som jeg gerne sætter i spil. Er du klar til en snak om, hvordan en bestyrelse kan få dig nærmere drømmen?

Muskler til fremtidens bestyrelse

Det kan gøres lige, som du ønsker det.


Skal, skal ikke?

Er en bestyrelse mon noget for dig?

Hvilke kompetencer kunne bringe værdi til din bestyrelse?

Brug 1-1½ time på sparring og frække spørgsmål fra mig.


Få det bedste frem

Hvordan får du mere værdi ud af din bestyrelse?

Hvordan kan bestyrelsens samarbejde blive endnu bedre?

På ½-1 dag får vi det hele til at spille!

Hyr Jette

Har du brug for "mere fremtid" i din bestyrelse?

Så har du måske brug for mig og min viden og erfaring indenfor ledelse, strategisk udvikling, salg og internationalisering.

* Priser i DKK ekskl. moms og eventuelle udgifter til transport


Med mig i bestyrelseslokalet får du...

Forretningsudvikling og ledelse fra øverste hylde

Innovation og blik for 

teknologiske muligheder

Stærke, strategiske

muskler til vækst

International

erfaring og udsyn

Ingen tomme løfter og quick fixes – det siger kunderne


Takket være dine redskaber...


Mange tak for et rigtig godt oplæg, der var rigtig meget vi kunne bruge. Jeg glæder mig til at tage hul på en helt ny måde at afholde bestyrelsesmøder på. Takket være dine redskaber, kan jeg nu få sat struktur på vores møder, vi kan få lavet fælles mål og byde bedre ind i fremtiden.


Jytte Lybech, Regionsformand
Kost & Ernæringsforbundet Syddanmark

Jettes input og indsigt er et MUST for vores fremtid

Jette er en værdifuld, konstruktiv og skattet rådgiver for os som ejere og for vores medarbejdere på PHE’s vækstrejse. Vi har løbende haft brug for hendes kompetencer siden 2008 og derfor var det også helt naturligt at invitere hende ind i vores bestyrelse.


Mette Rønhave, Adm. direktør

PHE Nordic A/S

Et naturligt valg som formand


Jette udfylder på perfekt vis bestyrelses-rollen og derfor var hun også et naturligt valg som formand. Hun er en stærk og konstruktiv partner lige fra strategiproces til sparring og dialog løbende. Udover det behagelige samarbejde med plads til humor har Jette specielt bidraget til Retnemt.dks udvikling indenfor salg, marketing og forretningsudvikling


Klaus Toft Nørgaard, Adm. direktør

RetNemt.dk ApS