Fra hardcore til heartcore

Fra hardcore til heartcore

Fremtidens bæredygtige ledelse og lederskab

Sådan kan du blive fremtidens leder


Mange ledere kunne godt trænge til at blive lidt bedre til at arbejde med deres medarbejdere! Der foregår så meget bøvl og rod hver eneste dag og det er ikke sundt eller konstruktivt for hverken leder, medarbejder eller organisationen som helhed.


I dette foredrag får du et tydeligt bud på, hvad du som leder skal have fat i for at få en (mere) velfungerende organisation i en moderne, digital og global tidsalder - med forskellige kulturer, aldre eller andre forskelligheder! Du får de nyeste trends indenfor fremtidens arbejdsmarked og ledelse og du bliver præsenteret for en ny ledelsesmodel, som Jette har udviklet - og som du kan tage med hjem og bruge direkte.


TIL DIG DER...

har brug for ny inspiration i ledelse – uanset om du er ung leder eller en gammel rotte! Eller til dig, der synes din chef har brug for at få sit mind-set justeret!


EFTER FOREDRAGET ER DU...

fyldt med ny viden, indsigt og inspiration samt en ny ledelsesmodel udviklet af Jette, som du direkte kan tage i anvendelse. Her får du mulighed for at justere dit mindset og agere anderledes, så du kan sætte en ny retning i dit lederskab.


BOOK FOREDRAGET

Du kan booke mig direkte på 25 30 16 06 eller via YOUANDX


Foredragsholder:

Jette Ditlev


Tema:

Fremtid og Forskning og Ledelse


Varighed:

45 - 60 minutter


Pris:

15.500,- ekskl. moms og transport


Emner:

  • Forandringsledelse
  • Fremtid
  • Fremtid og Forskning
  • Fremtidstrends
  • Ledelse
  • Personlig ledelse
  • Virksomhedskultur


Sprog:

Dansk, Engelsk og Tysk


Tilgængelighed:

Tilgængelig fysisk


Region:

Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Fyn, Hovedstadsområdet og Sjælland


9. marts 2022

Lasse Ahm


Foredraget med Jette Ditlev var en forrygende succes. En aften med fokus på omverdenens præg på vores arbejde, vores evne til at omstille os, finde løsninger på pludselig opståede problemer, nye måder at omgås kolleger og skabe værdi for kunderne. Tilhørerne blev inddraget i øvelser og diskussioner, hvilket sammen med Jettes store erfaring, gjorde aftenen til en virkelig god og inspirerende aften.


9. november 2022

Hanne Bonde


Inspirerende temadag for ledere, med gode oplæg og gruppearbejder. n deltager skriver at hun bestemt vil anbefale Jette Ditlev til andre


28. april 2022

Tanya Tranholm


Med en skøn jysk humor, leverede Jette et super godt foredrag. Jette fik hurtig skabt et tillidsfuldt rum og med sin brede viden og erfaring fik hun både leveret gode forstyrrelser og overraskelser. Der var høj energi, interaktion, summen og dialog i pauserne - blandt andet sat i gang ved hjælp af nogle fede og relevante dialog kort. Meget inspirerende.


16. november 2022

Per Østen


Super aften, med virkelig gode indspark, og man kunne genkende sig selv indimellem......


Vælg et foredrag, der batter og giver brændstof til dig og dit hold