20 undskyldninger for ikke at rykke sig en sk*d!


20 undskyld-
ninger for ikke
at rykke sig en
sk*d!

Få forandringer til at lykkes


"Hvorfor gør de ikke bare, som jeg siger?" hører jeg ofte fra mange ledere. I dette foredrag er forandring i fokus og hvorfor forandringer kan være svære – både for den enkelte, for organisationen og for lederen.


Forandring er jo ikke noget nyt – heldigvis! Men de er ikke blevet lettere at håndtere i en moderne, digital og global tidsalder med masser af pres på organisationen: både udefra og indefra. Det kan faktisk tage pusten fra mange ledere – og medarbejdere!


I foredraget kommer vi ind på hvad der driver forandringer og fremtidstrends, som du skal tage højde for. Vi ser på en række af de ting, der skaber problemer, utilfredshed, bøvl og brok. F.eks. små og store forandringer, den uendelige forandringsstrøm, modstands mange ansigter, er modstand mon rettet mod forandringen eller er det mod lederen og hvorfor du grundlæggende skal være skideglad for brokrøvene!


Du får tips og tricks til dit arbejde med forandring – og der er selvfølgelig plads til både humor og eftertænksomhed, når vi holder spejlet op foran os selv!


BOOK FOREDRAGET

Du kan booke mig direkte på 25 30 16 06 eller via YOUANDX


Foredragsholder:

Jette Ditlev


Tema:

Fremtid og Forskning og Ledelse


Varighed:

60-90 minutter


Pris:

15.500,- ekskl. moms og transport


Emner:

  • Forandringsledelse

  • Fremtid

  • Fremtid og Forskning

  • Fremtidstrends

  • Ledelse

  • Personlig ledelse

  • Virksomhedskultur


Sprog:

Dansk, Engelsk og Tysk


Tilgængelighed:

Tilgængelig fysisk


Region:

Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Fyn, Hovedstadsområdet og Sjælland


9. marts 2022

Lasse Ahm


Foredraget med Jette Ditlev var en forrygende succes. En aften med fokus på omverdenens præg på vores arbejde, vores evne til at omstille os, finde løsninger på pludselig opståede problemer, nye måder at omgås kolleger og skabe værdi for kunderne. Tilhørerne blev inddraget i øvelser og diskussioner, hvilket sammen med Jettes store erfaring, gjorde aftenen til en virkelig god og inspirerende aften.


9. november 2022

Hanne Bonde


Inspirerende temadag for ledere, med gode oplæg og gruppearbejder. n deltager skriver at hun bestemt vil anbefale Jette Ditlev til andre


28. april 2022

Tanya Tranholm


Med en skøn jysk humor, leverede Jette et super godt foredrag. Jette fik hurtig skabt et tillidsfuldt rum og med sin brede viden og erfaring fik hun både leveret gode forstyrrelser og overraskelser. Der var høj energi, interaktion, summen og dialog i pauserne - blandt andet sat i gang ved hjælp af nogle fede og relevante dialog kort. Meget inspirerende.


16. november 2022

Per Østen


Super aften, med virkelig gode indspark, og man kunne genkende sig selv indimellem......


Vælg et foredrag, der batter og giver brændstof til dig og dit hold