Energi-boostere

Energi-boostere med både kant og humor


På 60 minutter får du

 • Nyeste viden
 • Fremtidstrends
 • Konkrete værktøjer, tips og tricks
 • Inspiration


Jeg holder hvert år mange foredrag og inspirationsoplæg. De leveres altid på ”jysk”, levende, inspirerende og med kant. Og selvfølgelig med plads til både humor og eftertænksomhed.

 

Foredragene kan sagtens gennemføres virtuelt, men ærligt: det er bare så meget mere givende og levende, hvis vi kan være i et samme rum!


Bookning

Du kan booke mig direkte på 25 30 16 06 eller via YOUANDX


Kr. 12.500 + moms


Strategi på jysk


Hvor mange strategier har du i skuffen, på reolen eller gemt på fællesdrevet? Og som bare ligger der – og det sker der ikke noget ved? Nå, men hvis du har, så er det måske fordi der skal arbejdes lidt anderledes. Her får du opskriften på strategisk udvikling igennem 4 enkle spørgsmål:

 • Hvor er vi?
 • Hvor kan vi bevæge os hen?
 • Hvor skal vi hen?
 • Hvordan kommer vi derhen?


Til dig der...

gerne vil have ny inspiration til en effektiv proces og praktisk tilgang til strategi, hvor ejerskab og involvering er vigtig. Og hvor fokus på implementering er stort.


Efter foredraget er du...

bedre klædt på til at udarbejde strategier og at handle efter dem. Og du får f.eks. også forklaringen på

 • Hvorfor det hele starter med virksomhedens historie og situation
 • Hvor de nye muligheder kommer fra
 • Hvad der skal til for at udnytte mulighederne – og hvorfor du bliver nødt til at sige farvel til noget
 • Hvor vigtig lederskabet er for at holde fast og sikre fremdrift

Kr. 12.500 + moms


Jeg er på, altså er jeg!


Alle ved, at der kan være store kulturforskelle imellem lande, men hvorfor virker forskellene imellem generationer nogle gange endnu større? Det kan du få svar på i dette foredrag, hvor nogle af de spørgsmål, der udfordres er:

 • Hvem er baby boomers, generation X, Y og Z? Hvad interesserer de sig for og hvorfor agerer de, som de gør?
 • Er de unge bare selvoptagede, selviscenesættende og asociale? Og de gamle bare kedelige og konservative?
 • Er der et liv i den virtuelle verden – og er det det eneste liv, man behøver?
 • Hvordan påvirker en globaliseret og hyperkompleks omverden os alle?
 • Hvad er disruption, Internet of Things (IoT), Big Data, kunstig intelligens (AI) og alt det andet nye for noget?

 

Her kommer megatrends og tendenser i spil sammen med kultur og et stænk af filosofi og Søren Kierkegaard!


Til dig der...

gerne vil have styr på "den der fremtid"! Dig der er nysgerrig på mennesker, på det gode samarbejde og det gode lederskab. Eller som gerne vil vide noget om den nye forbrugerkultur, hvad der rører sig ude i verden og hvordan vi både kan udnytte mulighederne og være kritiske.

Begge vinkler er mulige: du vælger nemlig om mit foredrag om "den der fremtid" skal have fokus på ledelse og lederskab eller på forretningsudvikling.


Efter foredraget er du...

forhåbentlig fyldt med ny viden, indsigt og inspiration, som du og din organisation kan komme i gang med at udnytte "den der fremtid"!


Kr. 12.500 + moms


Coaching i ledelse: 

Gave fra himlen eller helvede på jord?


Klassisk coaching kan være udmærket i mange sammenhænge, men i ledelse er det noget rod! Det er ikke sundt eller konstruktivt for hverken leder, medarbejder eller organisationen som helhed. Her får du et tydeligt bud på, hvad du som leder skal have fat i for at få en (mere) velfungerende organisation i en moderne, digital og global tidsalder. Også hvis denne består af flere kulturer, aldre eller andre forskelligheder!


Til dig der...

har brug for ny inspiration i ledelse – uanset om du er ung leder eller en gammel rotte! Eller til dig, der synes din chef har brug for at få sit mind-set justeret!


Efter foredraget er du...

forhåbentlig fyldt med ny viden, indsigt og inspiration, så du kan justere dit mind-set, få bedre mulighed for at agere anderledes og kan sætte en ny retning i dit lederskab.

Kr. 12.500 + moms


Strategisk networking


Dette foredrag kunne ligeså godt hedde "Alle taler om netværk. Men gør du noget ved det? Og hvorfor sku' du?". Mange synes, at det “at netværke” kan være lidt pinligt, føler sig utilpas i store forsamlinger eller ved at spørge sit netværk til råds. Eller måske har de svært ved at se, hvordan deres netværk overhovedet ser ud, og hvordan det kan bringes i spil. Her sætter jeg fokus på det positive i at netværke, og at det slet ikke er ”pinligt” eller “at udnytte folk”. Tværtimod er det til både glæde og gavn for alle parter!


Til dig der...

gerne vil blive klogere på og dygtigere til at netværke – uanset i hvilken sammenhæng.


Efter foredraget er du...

forhåbentlig fyldt med ny viden, indsigt og mod til at komme ud i verden og netværke! Der er masser af tips, tricks og konkrete værktøjer, så du kan skabe (bedre) resultater for dig selv og din organisation.


Kr. 12.500 + moms


Skidedårlige møder 

(og hvad du gør ved det!)


Kender du det her: Kedelige møder uden ordentlig planlægning og mødeledelse? Ingen dagsorden og ingen har forberedt sig? Et par stykker kommer for sent, nogle har travlt med at svare en mail, være på Facebook eller går ud (måske!) for at tage et vigtigt opkald? Referatet kommer efter flere uger – og det er faktisk også ligegyldigt, for ingen har alligevel læst det? Og forresten ved ingen, hvem der skulle gøre hvad. Eller hvis det er online: halvdelen har ikke kamera, mikrofoner der skratter eller ikke mutes, alt for mange deltagere, daglange seancer med præsentationer ingen kan læse osv. osv. De virtuelle kan være rigtig geniale – eller noget af det værste. For det der ikke fungerer godt i den fysiske verden, fungerer nemlig endnu værre i den virtuelle!


Til dig der...

er skidetræt af at spilde tiden, at være en frustreret mødedeltager eller måske endda mødeleder!


Efter foredraget er du...

forhåbentlig fyldt med indsigt, tips og tricks til at opbygge en ny og bedre mødekultur. Det gælder både fysiske og virtuelle møder.