Salg, eksport og internationalisering

Sikkert ud i verden

Måske er du igang på eksportmarkeder, måske ikke. Uanset udgangspunkt er der behov for at vurdere, hvordan virksomhedens set-up skal designes.

Vi kortlægger markedet, strukturerne og mulighederne i forhold til den enkelte virksomheds ambitionsniveau og mål. Vi analyserer alternativer, drøfter modeller for indtrængning eller revurderer tilstedeværelsen.

Jette har over 30 års erfaring med at udvikle internationale forretninger og aktiviteter og kan levere solid sparring og rådgivning i forhold til muligheder, strategier og konkret implementering.

Hvilken værdi kan du forvente?

Konkret og handlingsorienteret sparring omkring eksempelvis:

  • Indtrængning på nye markeder, herunder salgskanaler og etablering
  • Revurdering af set-up på eksisterende markeder
  • Tydelig sammenhæng i salg og markedsføring, herunder mål og fokus, digitale muligheder
  • Forretningsmodeller
  • Effektiv salgsindsats og organisering
  • Fusioner, samarbejder, strategiske alliancer, opkøb
  • Forhandlinger med kunder, samarbejdspartnere mv.

Forløb der altid er tilpasset din virksomhed

Her er ingen kompromisser og ingen “one-size fits all”. Udgangspunktet er den enkelte virksomheds situation, overordnede mål og strategi – og det er her rejsen begynder. For at nå i mål tager vi også fat på, hvilke kompetencer og ressourcer der skal til for at opnå en succesfuld implementering.

Vidste du, at

Jette taler og skriver flydende engelsk og tysk – og også er skarp på “skandinavisk”?

Robert får mindre i løn, fordi han er skaldet!

Hvorfor har vi ikke en Diversitetsminister? Det er omdrejningspunktet i denne klumme og måske du åbnede, fordi du følte dig provokeret eller nysgerrig: ”Robert bliver da ikke fyret, fordi han er skaldet?!” At være skaldet er jo ikke en gyldig grund til at blive fyret....

læs mere

Det forbudte C-ord!

Det forbudte C-ord har ikke noget med Corona at gøre; det handler om coaching i ledelse, der ganske enkelt er noget rod! I denne klumme kan du bla. læse om * at moderne ledelse handler om "sammen med andre" og ikke "igennem andre" (som de fleste har lært) * at sætte...

læs mere