Om Ditlev Consulting og Jette

Ditlev Consulting er etableret i 2003 af Jette Ditlev og arbejder inden for ledelse og lederskab, strategi, salg og innovation. Fokus er udvikling af mennesker, forretninger og virksomheder, hvor vi tilfører:

  • Sparring
  • Kompetencer
  • Ressourcer

Udover egne kompegtencer har jeg igennem årene opbygget et stort og stærkt netværk, f.eks. via VL-gruppe 30, som partner i ASNET Board og som ekstern ekspert for EU-Kommissionen og Enterprise Ireland. Her kan jeg hente god og relevant viden i både Danmark og internationalt.

Derudover er Ditlev Consulting bl.a. medlem af DI-Dansk Industri, MM Businesskvinder og en række erhvervsforeninger. 

Hvem er kunderne?

Vores kunder er danske og udenlandske og omfatter både større koncerner og mindre virksomheder inden for en række forskellige brancher, som f.eks. fødevarer, tekstil, metal, logistik, detailhandel og forskellige typer af services.

Flere kunder har opnået Gazelle-status – flere gange.

Hvilke kompetencer?

Jette Ditlev har solid forretningsmæssig baggrund fra både store koncerner, mindre virksomheder og start-ups. Jettes baggrund er stærkt international, herunder fra 4 års udstationering i Tyskland. Men hun har også erfaring fra en række andre lande i Europa og fra f.eks. USA og Australien.

Sprogligt behersker Jette både engelsk og tysk på professionelt forhandlingsniveau – og naturligvis de skandinaviske sprog.

Hvad leveres til kunderne?

Ditlev Consulting og Jette Ditlev fungerer som ledelsesrådgiver og procesfacilitator, men også som videns- og kompetenceressource – alt afhængig af opgave og virksomhed.

Det afgørende er at arbejde i fællesskab med ledelse og medarbejdere hos kunderne. Dette giver bedre og mere holdbare løsninger, men ikke mindst ejerskab hos alle. Jette er ikke en del af organisationens eksisterende hierarki og kan derfor optræde frit, objektivt og neutralt.

Vil du gerne se, hvem Jette bl.a. har løst opgaver for, så klik her.

Stærke værdier

Et godt samarbejde bygger grundlæggende på “god kemi”, tillid og troværdighed. En fælles opfattelse og klarhed heromkring er afgørende. Her må ikke være tvivl – hverken for dig eller for mig.

Fortrolighed

  • “Det bliver imellem os”
  • Du får min ærlige mening – konstruktivt

Kvalitet og engagement

  • Ingen “halve” løsninger
  • “Vi”-holdning

Respekt

  • For din virksomhed, dens historie, baggrund og for individet

Samarbejde og forudseenhed

  • Fælles arbejde skaber dynamik og nye muligheder, samt sikrer både ejerskab og holdbare løsninger

Fortrolighedsopfattelsen indebærer i øvrigt også, at vi ikke lægger cases på vores hjemmeside. Men du kan se eksempler på virksomheder og organisationer, som vi har løst opgaver for klik her.

Lidt mere om Jette Ditlev

Jette Ditlev er cand.merc. i afsætning og strategi fra Aarhus Universitet, School of Business and Social Science (tidl. Handelshøjskolen i Aarhus).

I 30 år har Jette arbejdet med ledelse og lederskab, strategi, salg, internationalisering og innovation og har bl.a. stået i spidsen for virksomheder, store forretningsenheder med udenlandske datterselskaber samt store salgsorganisationer med top- og bundlinjeansvar for en omsætning på mere end 650 mio. kr.

Siden 2005 har Jette været selvstændig ledelsesrådgiver og foredragsholder, arbejdet i bestyrelser og Advisory Boards. Overskriften er nytænkning, at udfordre ”vi plejer at gøre” samt naturligvis at skabe konkrete forretningsmæssige resultater.

Foredragholder, klummeskribent og moderator

Jette holder hvert år mange foredrag, inspirationsoplæg og workshops, hvor hun deler brugbare værktøjer, tips og tricks. Jette fungerer også som moderator på konferencer, større arrangementer mv.

Jette skriver jævnligt artikler og blogindlæg, men er også fast klummeskribent i erhvervsmagasinet “Erhverv+”, ligesom hun jævnligt deltager i programmer på P1 og Radio4.

Lektor, mentor og censor

Jette arbejder også som underviser, bl.a. på SDU-Syddansk Universitet, hvor hun bl.a. har udviklet faget “Forretningsudvikling i et økonomisk perspektiv” og underviser i “Forandringsledelse”. Hun er endvidere censor på universiteternes bachelor-, kandidat- og MBA-uddannelser.

I 10 år har hun været mentor for kandidatstuderende ved Aarhus-BSS og fik i 2012 universitetets “Mentor Award” for sin indsats (klik her for at se Jettes Mentor Award) og i 2017 modtog hun – som den eneste – en helt særlig “Mentoring Honorary Award” for 10 års “incredible support and commitment” (klik her for at se denne).

Ekstern ekspert for EU-Kommissionen og international ekspert for Enterprise Ireland

EU-Kommissionen har udpeget Jette som en af sine eksterne eksperter, der bl.a. vurderer projektforslag inden for forskning og innovation. Og siden 2018 har Jette været international ekspert for Enterprise Ireland.

Det forbudte C-ord!

Det forbudte C-ord har ikke noget med Corona at gøre; det handler om coaching i ledelse, der ganske enkelt er noget rod! I denne klumme kan du bla. læse om * at moderne ledelse handler om "sammen med andre" og ikke "igennem andre" (som de fleste har lært) * at sætte...

læs mere