Væk med dårlige møder – også de virtuelle

Kender du det?

Kedelige møder uden ordentlig planlægning og mødeledelse?

Ingen dagsorden og ingen har forberedt sig?

Et par stykker kommer for sent, nogle har travlt med at svare en mail, være på Facebook eller går ud (måske!) for at tage et vigtigt opkald?

Referatet kommer efter flere uger – og det er faktisk også ligegyldigt, for ingen har alligevel læst det? Og forresten ved ingen, hvem der skulle gøre hvad.

Find selv på flere eksempler!

Optimer mødeplanlægning og -afvikling

Undgå spild af tid og frustrerede mødedeltagere ved at optimere mødeplanlægning og -afvikling. Det er grobund for en ny og bedre mødekultur. Det hele handler om ledelse og kultur i organisationen – og nogle ganske få, men simple aftaler.

Og det gælder også for virtuelle møder, som kan være rigtig geniale – eller de kan være noget af det værste, der findes! Det der ikke fungerer godt i den fysiske verden, fungerer nemlig endnu værre i den virtuelle.

Vil du lære mere?

Så book et lærerigt og inspirerende indlæg om at slippe af med dårlige møder og komme frem til en sundere mødekultur.

Ring direkte til Jette på 2530 1606

Hvorfor fa’n gør de ikke bare, som jeg siger?!

Det spørgsmål har jeg fået mange gange af halvfrustrerede ledere, når vi arbejder med ledelse af unge medarbejdere. Selvfølgelig med et glimt i øjet. Mit svar er som regel: Det skal du sgu da være glad for, at de ikke altid gør! Hvorfor spørger du? Fordi vi alle skal...

læs mere