Lykkes din virksomhed med jeres forandringer og udvikling? Og hvad med dig selv?

Måske der sidder lidt tvivl og uafklarethed hos dig eller i din organisation? Fortvivl ikke: jeg kan hjælpe!

Jeg brænder for at udvikle mennesker, forretninger og virksomheder, så det kan ses på virksomhedens resultater. Det gør jeg ved at smøge ærmerne op og tage fat med

  • god rådgivning og sparring til ledere og bestyrelser
  • værdiskabende bestyrelsesarbejde
  • fremtidssikret forretnings- og strategiudvikling
  • planlægning og gennemførsel af workshops
  • knivskarpe og energifyldte foredrag
  • en sikker moderatorhånd på konferencer og events

Formålet er vækst og udvikling

Jeg brænder for vækst og udvikling af mennesker, forretninger og virksomheder. Og derfor er formålet også klart: sammen med jer at skabe noget, der rækker ind i fremtiden. I fællesskab udvikler vi med afsæt i og respekt for det eksisterende, men med retning mod noget nyt. Vi bygger broen til fremtiden, hvor også nye teknologier og digitale muligheder indgår. Kort sagt: fra gammel industri til nye muligheder.

For mig handler et godt samarbejde om “god kemi”, tillid og troværdighed og jeg går passioneret til opgaven med respekt for virksomheden, historien og medarbejderne.

Er du klar til at finde nye muligheder?

Kontakt mig på +45 2530 1606 for en uforpligtende snak, hvor vi kan finde ud af om jeg er den rette vejviser for dig.

De bedste hilsner Jette Ditlev

Hvorfor fa’n gør de ikke bare, som jeg siger?!

Det spørgsmål har jeg fået mange gange af halvfrustrerede ledere, når vi arbejder med ledelse af unge medarbejdere. Selvfølgelig med et glimt i øjet. Mit svar er som regel: Det skal du sgu da være glad for, at de ikke altid gør! Hvorfor spørger du? Fordi vi alle skal...

læs mere

Ingen tomme løfter og quick fixes – det siger kunderne

Fra lukning til salgssucces

En solstrålehistorie midt i en corona-tid efter 45 min. sparring med Jette: jeg har solgt flere cykler på 7 mdr. i år end i hele 2019, og service på cykler og scootere vælter ind. Alt dette holder mig i gang i 14 timer i døgnet – mere end jeg turde håbe på.

René Ulvedal
Indehaver, Ulvedal.dk

Ny bæredygtig strategi

Jette er en faglig stærk facilitator og en yderst kompetent og konstruktivt udfordrende rådgiver over for både ejerkreds og ledelse.

Pawel Nowak
Adm. direktør, Prime Food, Sp.z.o.o

Kompetent og konstruktiv

Jette er en værdifuld, konstruktiv og skattet rådgiver for os som ejere og for vores medarbejdere på PHE’s vækstrejse. Og vi har løbende haft brug for hendes kompetencer siden 2008.

Mette Rønhave
Adm. direktør, PHE Nordic A/S