Forretningsudvikling og innovation

Forretningsudvikling = innovation

For Ditlev Consulting er forretningsudvikling det samme som innovation. Og innovation handler for eksempel om:

  • Produkter/services
  • Teknologier
  • Forretningsmodeller
  • Markeder
  • Kundesegmenter
  • Processer

Forretningsudvikling omhandler ofte hele virksomheden, men det kan også være en konkret del, eksempelvis et konkret marked eller et datterselskab.

Få sparring til at finde de nye veje

Forretningsudvikling er forankret i den overordnede strategi, som altid er udgangspunktet. Vi arbejder med data, informationer, analyser, vi drøfter i fællesskab muligheder og scenarier, der kan bringe virksomheden frem til de forretningsmæssige mål. Og også her er metoden at arbejde i og med virksomheden.

Vidste du, at…
Jette er ekstern ekspert for EU-Kommissionen og international ekspert for Enterprise Ireland indenfor forskning og innovation?

Robert får mindre i løn, fordi han er skaldet!

Hvorfor har vi ikke en Diversitetsminister? Det er omdrejningspunktet i denne klumme og måske du åbnede, fordi du følte dig provokeret eller nysgerrig: ”Robert bliver da ikke fyret, fordi han er skaldet?!” At være skaldet er jo ikke en gyldig grund til at blive fyret....

læs mere

Det forbudte C-ord!

Det forbudte C-ord har ikke noget med Corona at gøre; det handler om coaching i ledelse, der ganske enkelt er noget rod! I denne klumme kan du bla. læse om * at moderne ledelse handler om "sammen med andre" og ikke "igennem andre" (som de fleste har lært) * at sætte...

læs mere