Coaching i ledelse: Gave fra himlen eller helvede på jord?

Om ledelse i en digital, global og multi-kulti tidsalder

Coaching kan være udmærket i mange sammenhænge, men i ledelse er det noget rod! Det er ikke sundt eller konstruktivt for hverken leder, medarbejder eller organisationen som helhed.

Her kommer et tydeligt bud på, hvad man som leder skal gøre for at få sin organisation til at fungere i en moderne, digital og global tidsalder. Også hvis denne består af flere kulturer, aldre eller andre forskelligheder!

Forandring er ikke noget nyt – heldigvis!

Det nye er hastigheden, hvor f.eks. de digitale muligheder vælter frem. Transformation af forretningen kræver derfor både et nyt mind-set og et nyt lederskab. Det handler om mening, retning, at være tilstede og at skabe sammen med organisationen – i modsætning til den gængse opfattelse: at skabe resultater igennem andre.

Vil du have dit mind-set justeret?

“Ikke noget nyt”, siger du? Så skulle du nok alligevel overveje at booke Jette til et inspirerende foredrag!

Ring til Jette på +45 2530 1606

Du kan også kontakte YOUANDX på 70 200 449 og spørge på Jette eller klikke BOOK herunder.

Robert får mindre i løn, fordi han er skaldet!

Hvorfor har vi ikke en Diversitetsminister? Det er omdrejningspunktet i denne klumme og måske du åbnede, fordi du følte dig provokeret eller nysgerrig: ”Robert bliver da ikke fyret, fordi han er skaldet?!” At være skaldet er jo ikke en gyldig grund til at blive fyret....

læs mere

Det forbudte C-ord!

Det forbudte C-ord har ikke noget med Corona at gøre; det handler om coaching i ledelse, der ganske enkelt er noget rod! I denne klumme kan du bla. læse om * at moderne ledelse handler om "sammen med andre" og ikke "igennem andre" (som de fleste har lært) * at sætte...

læs mere