Strategisk networking:
Hvorfor er det så svært?

Alle taler om netværk. Men gør du noget ved det? Og hvorfor sku’ du?

Mange mennesker synes, at det “at netværke” kan være lidt pinligt, føler sig utilpas i store forsamlinger eller ved at spørge sit netværk til råds. Eller måske har de svært ved at se, hvordan deres netværk overhovedet ser ud, og hvordan det kan bringes i spil.

Få glæde af at netværke

I dette foredrag sættes der fokus på det positive i at netværke, og at det slet ikke er ”pinligt” eller “at udnytte folk”. Tværtimod er det til både glæde og gavn for alle parter!

Netværk kan bruges i alle aspekter af tilværelsen og sættes her ind i en bred vækstsammenhæng.

Hvad er udbyttet af foredraget?

Du får masser af konkrete tips, tricks og konkrete værktøjer, så dit udbytte ved at netværke bliver langt bedre. Dét skaber resultater for både dig selv og din organisation.

Jette er selv en erfaren netværker, der ved hvad hun taler om. Hun har i mere end 25 år arbejdet med strategisk networking og trænet både sig selv og andre i det ”at netværke”.

Hvorfor fa’n gør de ikke bare, som jeg siger?!

Det spørgsmål har jeg fået mange gange af halvfrustrerede ledere, når vi arbejder med ledelse af unge medarbejdere. Selvfølgelig med et glimt i øjet. Mit svar er som regel: Det skal du sgu da være glad for, at de ikke altid gør! Hvorfor spørger du? Fordi vi alle skal...

læs mere