Strategisk networking:
Hvorfor er det så svært?

Alle taler om netværk. Men gør du noget ved det? Og hvorfor sku’ du?

Mange mennesker synes, at det “at netværke” kan være lidt pinligt, føler sig utilpas i store forsamlinger eller ved at spørge sit netværk til råds. Eller måske har de svært ved at se, hvordan deres netværk overhovedet ser ud, og hvordan det kan bringes i spil.

Få glæde af at netværke

I dette foredrag sættes der fokus på det positive i at netværke, og at det slet ikke er ”pinligt” eller “at udnytte folk”. Tværtimod er det til både glæde og gavn for alle parter!

Netværk kan bruges i alle aspekter af tilværelsen og sættes her ind i en bred vækstsammenhæng.

Hvad er udbyttet af foredraget?

Du får masser af konkrete tips, tricks og konkrete værktøjer, så dit udbytte ved at netværke bliver langt bedre. Dét skaber resultater for både dig selv og din organisation.

Jette er selv en erfaren netværker, der ved hvad hun taler om. Hun har i mere end 25 år arbejdet med strategisk networking og trænet både sig selv og andre i det ”at netværke”.

Robert får mindre i løn, fordi han er skaldet!

Hvorfor har vi ikke en Diversitetsminister? Det er omdrejningspunktet i denne klumme og måske du åbnede, fordi du følte dig provokeret eller nysgerrig: ”Robert bliver da ikke fyret, fordi han er skaldet?!” At være skaldet er jo ikke en gyldig grund til at blive fyret....

læs mere

Det forbudte C-ord!

Det forbudte C-ord har ikke noget med Corona at gøre; det handler om coaching i ledelse, der ganske enkelt er noget rod! I denne klumme kan du bla. læse om * at moderne ledelse handler om "sammen med andre" og ikke "igennem andre" (som de fleste har lært) * at sætte...

læs mere